Cautare

55257 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (4.85 secunde)
Nu pare asa mare realizare, mai ales ca, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viata lor, intr-un final.
Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. ... Plimba-te in aer liber, hraneste-te sanatos si dormi mai mult. ... Posibil ca nativii sa doreasca o mutare, o reamenajare a casei, iar cei dragi sa nu fie de acord, sa nu le impartaseasca elanul.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Ei bine, am decis sa intru in politica in 2016 tocmai pentru a NU ii mai lasa pe altii sa isi bata joc inca o data de voturile oamenilor!
Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente.
Pai fiecare cum intra pe usa vine si mai ridica un amendament? ... Pana la 1.00 luptam, ca la unu si ceva plecam la masa - Cu 100 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere, din cei 87 prezenti, a fost adoptat proiectul de lege.
E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni.
Cati dintre parlamentarii actuali PSD si PNL vor mai avea colegiu in 2012 intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti In primul rand, primul lucru care trebuie precizat este ca Parlamentul unicameral de 300 de reprezentanti va avea pentru PSD si PNL doar 282 de membrii, din prisma candidaturilor, pentru ca, din start, 18 locuri vor ajunge la reprezentantii minoritatilor nationale.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Muncesc excesiv si au mult mai multe contracte decat pot sustine. Fac drumuri foarte multe si ca sa se vada cu cei dragi sunt nevoiti sa calatoreasca impreuna. De altfel, cei care castiga in acest interval adevarate averi sunt transportatorii, comerciantii si jurnalistii.
Cei care fura cel mai mult si mai "elegant " sint cei care vin cu idei financiare de tipul jocurilor piramidale. Oricit s-ar chinui autoritatile sa-i scoata de pe piata, tot se mai gasesc citiva adepti care sa creada in ideile lor.
Noi am spus ca toti cei care au candidat la alegerile parlamentare si au avut rezultate notabile, dar nu au iesit, vor fi dintre cei care vor ocupa anumite functii unde partidul poate sa promoveze niste candidaturi.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
Este iesit de sub orice fel de control, detine sume uriase de bani, controleaza toate institutiile statului, pana la cea mai marunta, este supradimensionat si creste permanent in dimensiuni si putere.
Dar cand a intrebat de ce a fost tocmai el, raspunsul a fost mai confuz. ... de fapt aveam o alta tinta, dar n-am mai recunoscut reperele locului pe care-l cautam. ... "Cei ce fac doar rau" a raspuns S.C. ... Explicatiile primite in continuare au fost si mai confuze.
Romanii si-au castigat mai intai in strada, apoi la vot, dreptul la o schimbare fundamentala Romanii si-au castigat in acest an, intai in strada, dupa aceea la vot, dreptul de a solicita o schimbare fundamentala, de a pune capat in mod simbolic unui regim politic, a declarat, vineri, premierul desemnat, Victor Ponta, in fata plenului reunit al Parlamentului.
Ca stiti mai multe poate decat mine sau ca sef de stat cu siguranta aveti mai multe informatii.
Romania nu poate iesi din criza prin asmutirea celor care lucreaza in sectorul privat impotriva celor care muncesc in sectorul public, a patronilor impotriva salariatilor, a tinerilor impotriva celor mai in varsta, a orasenilor impotriva satenilor, a pacientilor asupra medicilor, a elevilor si studentilor impotriva profesorilor, a "slabilor" impotriva "grasilor", intr-un final, a tuturor impotriva tuturor.
Dragi romani, Ma adresez dumneavoastra, tuturor romanilor, din datoria de a lamuri cauzele actualelor evenimente politice si de a va prezenta solutiile pe care le consider obligatorii pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.
Este de-a dreptul aberanta si ticaloasa afirmatia unora ca responsabili de actiunea terorista declansata in seara de 22 decembrie (si deci de victimele acesteia) ar fi cei ce s-au constituit in noaptea de 22 decembrie in nucleul Consiliului Frontului Salvarii Nationale - noua structura provizorie de putere, constituita dupa rasturnarea regimului si fuga lui Ceausescu.
google-analytics.com